Biljartvereniging

Biljartkampioenschappen Zwammerdam 2022-2023

 

De biljartkampioenschappen 2022-2023 gaan definitief van start op zaterdag 7 januari. Op 25 februari kennen we de winnaar van de 18 deelnemers. De organisatie is in handen van de vrijdagavondclub met steun uit de zondagclub (vrouwen) en de donderdagclub (de traditionals) die inmiddels is gefuseerd met de woensdagclub (de jongeren). De deelnemers zijn bekend en komen uit alle clubjes, ook de maandagavondclub (senioren) is vertegenwoordigd. De netto-opbrengst van de kampioenschappen gaat naar een potje tbv de inventaris van de nieuwe biljartzaal in het Dorpshuis Zwammerdam (verwacht in 2025).

 

De uitslag van de loting, met tussen haakjes de opgegeven moyennes. Na de voorronden worden deze herberekend.

De wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Toeschouwers in de Blokzaal zijn welkom.

Voorronden

7 januari                                             14 januari                               21 januari                           28 januari

Jan Goebel (30)                                Asanka van Ast (37)            Piet v.d. Wolf (41)            John van Zwieten

Karel Wessel (37)                            Anneke Oosterbeek (25)   Aad v.d. Laar (30)                Gerard Habes

Simon Oosterbeek (115)              Peter Kranenburg (30)       Dirk Uittenbogaart (32)           R.Koolwijk (27)

Hans Markus (47)                            Ed Uithol (40)                         Jozef Kindt (41)               Kees Vis (30)

Jos Ekelschot

Thijs ‘t Hart

 

 

Finale is op 25 februari tussen de nummers 1 van de 5 voorronden.

Kampioen 2019/ 2020 Leo van Velzen 

 

Biljartkampioenschap Zwammerdam 2022-2023

Na een onderbreking van 2 jaar wordt het biljartkampioenschap Zwammerdam deze winter weer georganiseerd en wel in de maanden december, januari en februari. Een aantal biljarters van de vrijdagavondclub wil de organisatie doen in samenwerking met de andere clubjes en wie maar wil helpen. Om de organisatie mogelijk te maken zijn scheidsrechters, wedstrijdjury, tellers en medewerkers voor de catering nodig. We hebben nog veel handjes nodig.

De opbrengst wordt deze keer opzijgezet voor de inrichting van de biljartzaal in de nieuwe MFA. Het inschrijfgeld is 5 euro en wordt voldaan bij de voorronde.

De voorronden worden gespeeld op 17, 24 en 31 december, 7, 14, 21 en 28 januari en beginnen telkens om 13.00 uur. De nummers 1 plaatsen zich rechtstreeks voor de halve finales. De nummers 2 spelen in een aparte play-off op 4 februari voor de resterende plaats of plaatsen in de halve finale via een knock-outsysteem. De play-off wordt niet gespeeld als er 8 of meer winnaars zijn van de voorronde. Zijn er meer dan 8 winnaars van een voorronde dan vallen op basis van wedstrijdpunten (eventueel loting) de nummers 9 en volgende af.

De halve finales worden gespeeld op 11 en 18 februari en de finale op 25 februari. In de eerste halve finale komen uit de spelers met het laagste gemiddelde uit de voorronde, in de tweede halve finale de spelers met het hoogste gemiddelde.

In de play-off, de halve finales en finale wordt gespeeld met het in de voorronde behaalde gemiddelde en niet het “clubgemiddelde”.

Inschrijven kan uitsluitend door vermelding van naam, clubgemiddelde en tel.nr op de lijst die vanaf 4 november in de Blokzaal aanwezig is of door een email aan jozefkindt@gmail.com.

De inschrijving sluit op donderdag 8 december. De loting is op 9 december. Het programma wordt bekendgemaakt op 10 december op zwammerdam.net.

 

 

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 64
  • 2.050.185
  • 304.029