Open morgen Basisschool Oranje Nassau

Open morgen Basisschool Oranje Nassau

Kom 23 maart naar de open morgen in Zwammerdam

 

Op vrijdag 23 maart aanstaande opent basisschool Oranje Nassau in Zwammerdam haar deuren. Alle nieuwe ouders en kinderen zijn van harte welkom. Benieuwd hoe het er aan toegaat op de Oranje Nassau? Ontdek de school en het innovatieve onderwijsconcept op de open morgen tussen 9.00 en 10.30 uur.

 

Op basisschool Oranje Nassau komen kinderen om te leren, te leven en te ontmoeten. Dit volgens een vernieuwend onderwijsconcept. Leerlingen maken zich de lesstof eigen in hun eigen tempo en bereiken op hun eigen manier het niveau dat nodig is voor de middelbare school. Leerlingen worden hierbij nauw betrokken bij hun eigen leerproces.

 

Wij streven ernaar bij leerlingen een onderzoekende houding te ontwikkelen, waarbij eigen talenten ontdekt en ontwikkeld worden. De leerlingen leren in kleine groepjes of werken zelfstandig aan een opdracht. Leerlingen wordt aangeleerd zelf onderzoek te doen en te ontwerpen.

 

Bent u benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Tijdens de open ochtend kunt u dit zelf met uw kind ervaren.

 

Kom ook!

Nieuwsgierig naar basisschool Oranje Nassau? Neem op vrijdagochtend 23 maart een kijkje aan de buitendorpstraat 1 in Zwammerdam, van 9.00 tot 10.30 uur.

 

Mocht deze datum niet uitkomen, dan laten we u graag de school op een ander moment zien.

Comments are closed.