Programma Party in het Park en Koningsdag

Programma Party in het Park en Koningsdag

 

Programma

Donderdag 26 april: Koningsavond in Zwammerdam

Met: Helemaal Top en Fragment 

Van 19:00-22:00

Dit jaar komt een waanzinnige combinatie van twee bands naar ons dorp. Beide zullen op hun eigen manier de boel op stelten gaan te zetten. Helemaal Top behoeft eigenlijk geen introductie meer. Onze eigen Zwammerdamse zangers zetten bij de eerste tonen de feeststemming erin.  Dit jaar treden ze op met de band Fragment en zullen ze gedurende de avond afwisselend optreden. Fragment is uniek! Als er ergens sfeer is, maken zij hem beter, als er ergens lol is, knallen zij het dak eraf. We zien u allen graag om er, samen met ons deze aankomende Koningsavond, een onvergetelijk gezellige en swingende avond van te maken!

Deze avond kunt u zo vanuit uw werk naar het Ziendepark komen. Want er is volop gelegenheid om te eten en te drinken.

 

Vanaf 22.00u: Voortzetting van de feestelijkheden in de Zwammerdamse kroeg ‘Gezwam’  met de band ‘Have a Cigar’

Vrijdag 27 april: Koningsdag in Zwammerdam

8.00u:                          Reveille

 

10.00u:                      Opening en vrijmarkt

 

10.00- 12.00u:          Tentoonstelling Historische Werkgroep Zwammerdam

Locatie: Remonstrantse Kerk, Molenstraat.

 

12.00u:                      Optreden UDI-jeugd

12.30u:                      Afsluiting feestelijkheden.

Muzikale omlijsting van de ochtend wordt verzorgd door DJ Jeffrey.
 OpeningDe opening van Koningsdag 2018 zal ook dit jaar weer door wethouder Kees van Velzen verzorgd worden.  Gezamenlijk zullen we ons Geuzen Volkslied zingen waarna we met elkaar in het Ziendepark kunnen genieten van een kop thee, koffie, limonade en een rondje in het park kunnen lopen bij de vrijmarkt.

Vrijmarkt

Iedereen die in deze tijd de lentekriebels krijgt en het huis weer een grote schoonmaak gaat geven, komt vast spullen tegen die het zeker nog waard zijn. Kom naar onze vrijmarkt en sla een munt uit uw harde opruim werk! De vrijmarkt opent officieel om 10.00 uur, voor die tijd heeft u volop gelegenheid om het beste plekje uit te zoeken. Wij zien u en uw spullen graag tegemoet.

Koffie Corner         

Even de tijd nemen om dorpsgenoten te spreken, onder het genot van een goede kop koffie, warm kopje thee, of een verfrissende limonade, dat kan allemaal. Wij zorgen voor een heerlijk plekje, in de zon of in de schaduw.

Wilhelmina

Dit jaar gaat Wilhelmina op hun eigenwijze manier zorgen voor de muzikale noot. Hoe precies? Dat weten wij ook eigenlijk niet. Ook wij als Oranje Comité zullen ons laten verrassen, maar dat het top zal worden, dat weten we dan wel weer zeker!

Udi

Het podium zal weer spetteren! Als afsluiting van al het Koningsgebeuren, kunnen we wederom genieten van de creativiteit en swingende muziek van onze eigen gymnastiek vereniging. Er komen optreden van verschillende groepen, van hele kleintjes, tot iets minder kleintjes. Komt u ook onze jongste UDI-leden bewonderen?

 

 

 

 

Comments are closed.