Zaterdag Heulfestijn tijdens Oldtimerdag

Zaterdag Heulfestijn tijdens Oldtimerdag

Het is bijna weer zover !! De 36 ste editie van de Oldtimerdag !! Kom gezellig op deze Alphense Feestdag naar Cafe de Heul !! Waar maar liefst 24 hele mooie Amerikaanse Oldtimers staan !! Er is vanaf 12.00 t/m 20.00 live muziek !! Met oa “De Gitarama’s , Sweet Mary Jane en als klapstuk Rock n Rol Luik “!!! Dus kom die dag naar Cafe de Heul met een goed humeur en een brede lach !! En dat is nog niet alles …. Dinsdag gaan we
weer gezellig door met Feesten op de Gondelvaart !! Op het buitenpodium vanaf 21.00 speelt de rockcover band “Lekker Rockcovers” en binnen in ons cafeetje word er een gezellig feestje gebouwd door “Anno Britting “ Wij zeggen Gezellig en tot dan !! Rens en Raymon en medewerksters Cafe de Heul !!! ps op beide feestdagen is de Grote Feestent weer Aanwezig !!!

 

Comments are closed.