Biljartkampioenschap 2018

Biljartkampioenschap 2018

Terwijl de zomer nog in volle gang is, wordt het alweer tijd om te denken aan een echte binnensport: De Zwammerdamse biljartkampioenschappen. Vorig jaar wist nieuwkomer Maarten ’t Hart beslag te leggen op de felbegeerde wisselbeker. Dit jaar weer nieuwe ronden nieuwe prijzen.

 

Er ligt een intekenlijst in de blokzaal voor de verschillende biljartverenigingen in Zwammerdam. Intekenen kan vanaf 15 caramboles

Dammenaren die niet aan een biljartvereniging zijn verbonden zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan in dat geval via de mail: simon.oosterbeek@gmail.com of door te bellen:   06-15358299    

 

Intekenen en aanmelden kan tot en met 28 september. De datum voor de loting wordt nog bekend gemaakt.

 

Net als voorgaande twee jaren is er weer de mogelijkheid om voor één middag de kampioenschappen te sponsoren voor € 25,–  Uw bordje komt dan op een bijzonder fraai sponsorbord te hangen.

 

Het sponsorgeld is de afgelopen jaren gebruikt om verbeteringen aan het biljart te kunnen doen. Zo zijn er nieuwe banden aangebracht, de keus uit het rek al twee keer gereviseerd, lampen vervangen en sinds vorig jaar beschikken we over een op draadloos scorebord.

 

Tot gauw!

 

Biljartvereniging Weinig Keus: Organisatie biljartkampioenschap Zwammerdam

Comments are closed.