Alphen Magjezien #8

Alphen Magjezien #8

Het achtste nummer van het eigentijdse, inmiddels al erg geliefde, magazine “Alphen Magjezien”, met onder andere veel aandacht voor Oktober Woonmaand, valt in de week van 15 tot en met 19 oktober huis-aan-huis op de deurmatten in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Een oplage van 50.000 stuks.

Extra bijzonder met nummer 8 is, dat het jaar rond is. Alphen Magjezien bestaat dus 1 jaar en wint elk nummer meer aan naamsbekendheid en waardering.

In nummer 8 keken wij binnen bij een bijzondere woning. De woning aan het Hazeveld 25 in Alphen aan den Rijn, het toch wel bekende witte huis, waar de familie Haring sinds 4 jaar woont. Ooit gebouwd als woonhuis, maar de woning deed in de tussentijd ook tientallen jaren dienst als advocatenkantoor en orthodontistenpraktijk. Ook in het kader van de Woonmaand sprak Alphen Magjezien met Charlotte de Lange, zij is styliste bij The Home Factory en vertelt over haar passie voor styling. Ook presenteert zij de laatste woontrends.

Nieuw

Nieuwe rubriek is “Mijn Passie”, waarvoor Alphen Magjezien de Alphenaar Jasper Taconis strikte. Zanger en entertainer en sinds een aantal jaar trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Hij vertelt openhartig over zijn maagverkleining en de lange weg naar succes. Ook nieuw is “Men to Be” met Musthaves voor Mannen, waarvoor diverse Alphense ondernemers samenwerkten en Toine Kremer in het nieuw staken.

Schattig zijn de foto’s van de winnaars van onze Dierendag-acties, verder kan er natuurlijk weer gepuzzeld worden, er zijn weer nieuwe winacties voor onze lezers en verhalen te lezen over een hartstochtelijke vrijwilliger en een inwoner met een bijzonder vak.

Afhaalpunten

Het magazine wordt van 15 tot en met 19 oktober verspreid. Moeilijk bezorgbare adressen en adressen met een sticker (ja/ja en ja/nee) kunnen het magazine afhalen:
Alphen aan den Rijn: Gemeentehuis en Haasbeek Herenhof
Boskoop: Primera Groenendijk
Hazerswoude-Dorp: Trendie Wendie
Koudekerk aan den Rijn: AH Prins Bernhardstraat

 

Comments are closed.