Vandaag Winterfair in Zwanenburcht vanaf 16.00 uur

Vandaag Winterfair in Zwanenburcht vanaf 16.00 uur

Op vrijdag 23 november a.s. om 16.00 uur start de 2e Winterfair in Zwammerdam.
De voorbereidingen zijn in volle gang. De puntjes worden op de i. gezet.  Is er genoeg stroom ? Wie hangt het ‘licht- net’ op ?
Tent opbouwen,  kramen ophalen , podiumdelen klaargezet…
Podiumdelen ??? Ja zeker want in de avond uren, is er weer een grandioze modeshow van Ellenz Boetiek uit
Bodegraven.   Maar er is nog meer om te bekijken en om te doen. Te veel om op te noemen.
Kijk en geniet en ‘prik en proost’ !!    Dat laatste is natuurlijk ook een verwijzing naar een van de deelnemers van het culinaire deel. Er is genoeg !!!

Tot de 23e !!

Op vrijdag 23 november a.s. om 16.00 uur start de 2e  Winterfair van Zwammerdam in de Zwanenburcht aan de Buitendorpstraat 5. Tot 21.00 uur kun je rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en natuurlijk ook aankopen doen. Het aantal kramen is groter dan vorig jaar, dus neem er de tijd voor !!   Lekker slenteren langs de kramen met  ’ hebbedingen’, tuinornamenten, de zeepkist, bloembollen, kettingen, brocante , een modeshow en natuurlijk de ‘welness-hoek’.

Voor uw gemak wordt er meer aandacht besteed aan het culinaire deel, zodat u gezellig kunt blijven mee eten en niets hoeft te missen.  ‘Koffie, thee, limonade, lekkere koeken’; de bar is geopend. De Witte Gravin, onze lokale palingroker, maar ook ‘Prik en Proost’ ,  Eigen bereid en Pasta con Sugo bieden een gevarieerd aanbod voor elk wat wils !

Bij PacoVinha kunt u een lekker wijntje proeven, een glaasje kopen, maar het is ook mogelijk om een fles (of doos) te kopen voor thuis. Een glas frisdrank of een biertje zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

 

Wat kun je naast de kramen nog meer verwachten: een fotopunt voor een originele foto,

en de nostalgische koffiehoek. Laat je informeren over een cursus Yoga of boek een workshop handlettering.  Inspiratie opdoen kun je ook opdoen bij de modeshow van Ellenz Boetiek, of in de kraam van Tom-du kinderkleding.

 

Ook aan de kinderen wordt gedacht;  ‘eenmanscircus Allerhandt’  komt weer langs en je kunt je laten schminken Je kunt zelfs kijken naar een demonstratie van een glasblazer.

 

De entree van de Winterfair is natuurlijk gratis.

Via Zwammerdam.net blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom deze Winterfair.

 

 

Comments are closed.