Lichtjesavond Zwammerdam 2018

Lichtjesavond Zwammerdam 2018

Op zaterdag  10 november 2018 van 19 tot 20.30 uur wordt door een groep vrijwilligers in samenwerking met gemeente Alphen aan den Rijn, weer Lichtjesavond in Zwammerdam georganiseerd.

Op deze avond gaan we de begraafplaats Buitendorp aan de Spoorlaan verlichten en verwarmen en onze dierbaren die niet meer onder ons zijn “in het licht zetten”. Even stilstaan, even een moment gedachten voor jezelf, maar ook leven vieren en gedachten delen. Samen stilstaan bij diegenen die er niet meer zijn. De avond wordt georganiseerd voor iedere belangstellende. Dus ook als u niet iemand hier op Zwammerdam hebt begraven, maar wel iemand wil herdenken of er zomaar bij wil zijn bent u van harte uitgenodigd.

We willen graag mensen, jong en oud,  in de gelegenheid stellen een lichtje op het graf of strooiveld  te zetten. Neemt u zelf een kaarsje, lantaarntje mee en er zijn ook waxinepotjes te verkrijgen op de begraafplaats. Een mooie bloem meenemen is ook een goed idee.

Wij zorgen voor kaarsjes, licht, muziek en een kopje koffie of thee. We hopen u (weer) te ontmoeten.

De toegang is vrij, er staat op de koffietafel een doos voor uw vrijwillige bijdrage. Deze wordt enorm gewaardeerd!! Voor vragen of tips kunt u mailen naar info@troostatelier.nl

 

Comments are closed.