Gezellige middag met The Wieners in Gezwam

In het kader van 15 keer feest voor 15 jaar Gezwam stond gistermiddag een optreden van The Wieners op het programma.

Om 16.00 uur begon de dorpskroeg al aardig vol te lopen.

 The Wieners

Vintage Rock’n’Roll uit de fifties en vroege sixties! The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

Sinds 2005 spelen ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Ze toerden inmiddels 7 keer in Engeland waar ze een heel goede naam hebben in het rock’n’roll-danscircuit. The Wieners brachten 3 tribute-cds uit en een DVD. Ze waren te zien bij De Wereld Draait Door, traden diverse keren op met topvioliste Emmy Verhey en ze wonnen de Dutch Country Music Award.