Kerkdienst voor Armeens gezin in Den Haag voor tieners Zwammerdam

Kerkdienst voor Armeens gezin in Den Haag voor tieners Zwammerdam

Al 2,5 maand is er in Den Haag in de Bethelkerk een kerkdienst (24/7) aan de gang om een Armeens gezin met 3 tieners (zie foto) te behoeden voor uitzetting. Komende vrijdag (18 januari)willen we met een zo groot mogelijke groep tieners vanuit Zwammerdam naar deze bijzondere dienst. Voornamelijk om onze steun te betuigen aan de kinderen van dit gezin.

Tijdens de dienst kun je verzoeknummers aanvragen en gaan we als jeugd met elkaar in gesprek.

 

We verzamelen om 18.30 uur op Withenluststraat 19 om vooraf met elkaar friet te eten. Daarna vertrekken we naar Den Haag. We verwachten rond 22.30 uur weer terug te zijn. Wil je mee (eventueel met je vrienden/vriendinnen), laat het dan zo snel mogelijk weten aan: Liesbeth van Hemmen (06-19880941).

Comments are closed.