Ook dit jaar doet de Zwanenburcht weer mee aan NL-DOET.

Ook dit jaar doet de Zwanenburcht weer mee aan NL-DOET.

NL DOET 2019

Dit jaar wordt NL-DOET gehouden in het weekend van 15 en 16 maart. Wij willen op zaterdag 16 maart meedoen en dan willen we wederom in en rond de Zwanenburcht schoon gaan maken. Gedacht kan worden aan de tuin weer zomer klaar maken, de jeu de boules baan weer speelklaar maken, de omgeving van de Zwanenburcht schoon maken en de binnenkant van het gebouw weer eens heel goed schoon maken.

 

We willen klussen van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 

Tussen de middag wordt er weer voor een lunch gezorgd. Mocht u ons willen komen helpen, al is het maar voor een uurtje, dan horen we het graag i.v.m.  het kunnen inventariseren of we genoeg spullen hebben en we willen zeker weten dat we genoeg eten hebben.

Voor info of aanmelden kunt u contact opnemen met Marga Broekema: 06-13128657 of margabroekema136@gmail.com.

We hopen u op 16 maart te kunnen verwelkomen om een handje te komen helpen.

Namens de Zwanenburcht

Marga Broekema

Comments are closed.