Impressie ZAT ‘Des te gekker’, wat een succes

Impressie ZAT ‘Des te gekker’, wat een succes

Bijna, op een paar kaarten na, waren de drie uitvoeringen van ZAT helemaal uitverkocht.
De voorstelling ‘Des te gekker’, geschreven door Alwin Grijseels en geregisseerd door Jeron Groeneveld, waren een enorm groot succes.
Bijzonder goed gespeeld door de hele cast en met heel veel hilarische momenten waardoor bij een aantal toeschouwers de tranen over de wangen biggelden van het lachen, vooral als Jimmy, de ADHD neuroot op het podium stond, Chris was aanvankelijk niet van plan om aan dit stuk mee te doen maar bedacht zich na het zien van het script en daar mogen we blij mee zijn, deze rol was Chris op het lijf geschreven en, het mag gezegd worden, perfect uitgevoerd! Maar uiteraard ook alle hulde voor de andere spelers, dit was een geweldig stuk!

Comments are closed.