Leerlingen uit groep 7 en hun ouders gezocht!

door | 16 april 2019
Telefoon: 0627068830
E-mail: sst@scopescholen.nl

Zit uw kind in groep 7? Dan ben ik op zoek naar u! Mijn naam is Savannah Stolwijk en voor de middelbare scholen van CSG Groene Hart in Alphen a/d Rijn voer ik een afstudeeronderzoek uit.

Ik ben op zoek naar ouders en leerlingen uit groep 7 die met mij in gesprek willen gaan over hoe social media hen kan informeren over een potentiële middelbare school. Wat vindt u interessant om via social media te zien over een school? Bijvoorbeeld verhalen van leerlingen of wellicht een leuke video van het schoolgebouw. Kortom, wat helpt u en uw kind om een goed beeld van de school te krijgen?

PS. neefjes, nichtjes of buurjongens/meisjes zijn ook van harte welkom.
U helpt een erg dankbare dorpsgenoot met afstuderen!

Interesse? Laat een reactie hieronder
achter of mail naar sst@scopescholen.nl

Comments are closed.