Zondag feestelijke opening Avonturenland in De BeeldenTuin

Zondag feestelijke opening Avonturenland in De BeeldenTuin

De BeeldenTuin presenteert van 4 mei t/m 30 juni AVONTURENLAND

SCHILDERIJEN EN OBJECTEN van Bruno Filho en Alex Stalenberg

Bruno Filho die zijn jeugd in Brazilië genoot en nu al weer lang in Nederland woont, maakt zeer expressieve kleurrijke werken! Hij speelt met licht en kleuren en heel vaak kan men zijn grote gevoel voor humor bespeuren. Levenslust knalt van zijn doeken en objecten af. Een zweem van exotische sferen valt bijna te ruiken. Thema’s als de VROUW of planten en dieren. Kortom het is een feest om zijn fantasierijke expressies te mogen bekijken.

Alex Stalenberg(2 juli 1955) is geboren in Bakkum en getogen in de regio Amsterdam. Van zijn leraar Anton Rooskens leerde hij kijken en creatief zijn. Cobra, Hildo Krop, Frans Marc zouden blijvende sporen achterlaten in zijn werk. Na een groot avontuur in New York waar hij kennismaakte met het werk van o.a. Basquiat en Warhol  verhuisde hij in 1985 naar Frankrijk en woonde en werkte daar meer dan 25 jaar. Van 2007 t/m 2011 verbleef hij in Duitsland. Zijn productie was enorm! Alex is vormgever als beeldhouwer, tekenaar en schilder.

Zijn oeuvre is een melange van verschillende invloeden en een zeer eigenwijze aanpak. Daarom zo intrigerend…

 

FEESTELIJKE OPENING ZONDAG 19 MEI OM 15.00 UUR !!! Van Harte WELKOM !!

 

Tijdens de Pinksterdagen, 8, 9 en 10 juni neemt De BeeldenTuin deel aan de Kunstroute Nieuwkoop. We zijn dan ook zeer verheugd met de expositie van Ronald de Haas. Ronald, die dan met zijn nieuwste schilderijen extra cachet aan het geheel geeft. Zoals hij zelf zegt: “Ik word steeds beter!”. En dat zijn we met hem eens. Dus zeker een omritje waard !!!!

 

Naast deze prachttentoonstellingen staan hier natuurlijk ook de beelden uit Zimbabwe en van Gerard Bes. Met de opbrengst van de verkoop van de Zimbabweaanse beelden sponsoren wij een ambachtsschool in Harare.

 

 

De BeeldenTuin is open op zaterdag en zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Of na tel. afspraak 06 11437988

Medewerkers De Beelden Tuin

Lindenhovestraat 2

2471 XK Zwammerdam.

www.debeeldentuin.com

Comments are closed.