Zwammerdam

door | 5 juni 2019
Telefoon: 172614544
E-mail: mhjtdobber@ziggo.nl

Zwammerdam.
Dorp dat bestaat uit veel kampen. Waar de voetbalclub degradeert en het de mensen geen zier kan schelen. Waar mensen niet voor elkaar willen klaarstaan. Waar ouderen soms echte zeurpieten zijn. Waar langzamerhand alles opgeheven wordt. Winkels moeiteloos hun deuren sluiten. Maar waar het allemachtig fijn is om te wonen. Maar wilde de Mensen toch maar een beetje meer van elkaar houden dan zou dit dorpje perfect zijn. O ja we zouden ook bijvoorbeeld voor elkaar kunnen koken. Ik dacht een groepje van een man of 6. Zodat ouderen met elkaar weer kunnen eten. Willen jullie daar aan mee werken dan weten jullie me toch te vinden toch.
Laten we weer een dorp van met elkaar en niet tegen elkaar worden.

Zullen we dat afspreken.

Afzender martin dobber

Comments are closed.