Tennissen in Open Aarlandentoernooi en Aarlanden open 50+ dubbeltoernooi

Tennissen in Open Aarlandentoernooi en Aarlanden open 50+ dubbeltoernooi

Het Aarlandentoernooi, het open tennistoernooi van Tennisvereniging Ter Aar, vindt ook dit jaar plaats in week 30.
Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 juli kunnen tennissers uit de hele omgeving meedoen aan enkel-, dubbel- en mixpartijen. Inschrijven kan in de categorieën 4 tot en met 8. Categorie 7 en 8 kent als leeftijdsgrens 17 jaar en ouder, de overige categorieën zijn geopend voor alle leeftijden.

Naast vele tenniswedstrijden draaien de bar en keuken deze week overuren met elke avond een driegangenmenu en op vrijdag de feestavond met, net als vorig jaar, zanger Marco Laros. Vanzelfsprekend is de gratis loterij weer ingepland en zijn er in de grote loterij ook weer vele mooie prijzen te winnen. Thema dit jaar is TV-TAs, Ja ja, we halen de schiereilanden naar Ter Aar. Zon, zee en strand op het TVTA-park. Er kan ook gepadeld worden in onze padelkooi, met of zonder instructie.

Inschrijven voor het open toernooi kan tot en met maandag 8 juli op https://mijnknltb.toernooi.nl of www.toernooi.nl. Informatie: aarlanden@hotmail.com.

Aarlanden open 50+ dubbeltoernooi

Het Aarlandentoernooi, het open tennistoernooi van Tennisvereniging Ter Aar, in week 30 krijgt dit jaar een eigen onderdeel voor 50+-ers.

Het 50+ dubbeltoernooi wordt georganiseerd van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli. Gespeeld worden heren- en dames dubbels en mixdubbels in de categorieën 7 en 8. De wedstrijden, die veelal in poules worden geplaatst, worden overdag gespeeld. Vrijdag is de finaledag.

Inschrijven kan tot en met 14 juli op www.toernooi.nl. Informatie of vragen: open50@tvta.nl.

Comments are closed.