Kaartverkoop gestart voor Beat Up powered by Karwei – dancefestival

Kaartverkoop gestart voor Beat Up powered by Karwei – dancefestival

De kaartverkoop voor het Beat Up powered by Karwei – dancefestival is vrijdag gestart. De kaarten kunnen gekocht worden bij Karwei Bodegraven en bij De Buren. ‘Vanaf dit jaar wordt het dancefestival op advies van de hulpdiensten een besloten muziekevenement.’ Vanwege de veiligheid is er een maximum gesteld aan het aantal toegangskaarten. Doordat de bezoekersaantallen nu vooraf bekend zijn, is het mogelijk om passende veiligheidsmaatregelen te treffen. ‘De toegangsprijzen zijn bewust laag gehouden, want dit dancefestival is toegankelijk voor jongeren vanaf 16 jaar.’ Vanaf 18 jaar krijgen bezoekers bij binnenkomst een polsbandje, zodat zij op het festival alcohol mogen kopen en nuttigen. Hou er rekening mee dat legitimatie verplicht is.

De ECB is heel blij dat Karwei zich als hoofdsponsor verbonden heeft aan Beat Up powered by Karwei. Wij bedanken Karwei en Bart Burggraaff voor het in ons gesteld vertrouwen. De kaartopbrengst wordt overigens in z’n geheel teruggepompt in het dance evenement.’ In samenwerking met Startistic Entertainment staat er een hele strakke line-up met namen als The Pitcher, Korsakoff op vrijdag en o.a. Outsiders en B-Front op zaterdag. Zeker geen onbekenden voor liefhebbers van hardstyle. Beiden maakten eerder furore tijdens bijvoorbeeld Defqon.1 en Decibel. De komende weken worden de namen van alle acts vrijgegeven.

Beat Up powered by Karwei • vrijdagavond 13 september 19:00 – 00:00 uur
• zaterdagavond 14 september 19:00 – 00:00 uur • tickets 4 euro per avond • een passe partout 6 euro (2 avonden) • tickets vanaf vrijdag 16 augustus te koop bij bij Karwei en De Buren. In totaal zijn er 2.000 tickets beschikbaar per avond • kaartverkoop ook aan de deur, mits niet uitverkocht tijdens de voorverkoop.

Bron en foto: Digitale Bodegraafse Krant

Comments are closed.