Dinsdag 10 september van 19.00 – 21.00 uur in de Zwanenburcht, een afwisselend avond programma. Iedereen is WELKOM!

Dinsdag 10 september van 19.00 – 21.00 uur in de Zwanenburcht, een afwisselend avond programma. Iedereen is WELKOM!

Wat speelt er in uw buurt? Laat het de college- en raadsleden weten, zodat we uw leefomgeving samen verder kunnen verbeteren!
De komende maanden organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn elf keer een speeddate op diverse locaties met de college- en raadsleden. Heeft u goede ideeën, wilt u uw hart luchten, heeft u iets leuks te delen of heeft u een mooi initiatief? Kom dan langs op een van de genoemde avonden.

Wat gebeurt er met mijn ideeën?
Dat hangt helemaal af van de ideeën en opmerkingen die u met ons deelt. Misschien bedenkt u iets wat op de een of andere manier al wordt gefaciliteerd. Dan brengen wij u met de juiste partijen in contact. Gaat uw opmerking over iets waar ook andere buurtbewoners bij betrokken zijn? Dan brengen wij jullie bij elkaar. In ieder geval geven wij aan alle input een vervolg en rekenen daarbij ook op wat commitment van u; oplossingen willen we samen bedenken en oppakken.

Comments are closed.