Biljartkampioenschap Zwammerdam 2019-2020

Biljartkampioenschap Zwammerdam 2019-2020

Het biljartkampioenschap Zwammerdam wordt deze winter georganiseerd door de 9 biljarters op de vrijdagavond, onder wie Hans Markus, de kampioen van vorig jaar.  Het toernooi wordt gespeeld in een latere periode dan voorheen. Deze periode is zo gekozen dat er zo min mogelijk overlap is met de wedstrijden van VVZwammerdam, Sinterklaasactiviteiten en ZAT-optredens. In de opzet wordt veranderd dat na de voorronden een nieuw gemiddelde van de deelnemers wordt berekend dat geldt voor de play-offs, de halve finale en de finale. Dit nieuwe gemiddelde uit de voorronde blijft in principe ook staan voor deelnemers die mee gaan doen aan het volgend biljartkampioenschap in de winter van 2020-2021.
De voorronden worden gespeeld op 14, 21 en 28 december, 4, 11, 18 en eventueel 25 januari. De nummers 1 plaatsen zich voor de halve finale. Alle nummers 2 spelen op 1 februari een play-off in een knock-outsysteem om de resterende plaats of plaatsen (als die er is of zijn) voor de halve finale. Bij 32 deelnemers in de voorronde is er geen play-off en zijn 25 januari en 1 februari gewone voorrondes. Zijn er meer dan 32 deelnemers dan valt de slechtste nummer 1 (op basis van behaalde punten en zonodig loting) alsnog af.

De halve finales worden gespeeld op 15 en 22 februari en de finale op 29 februari. In de eerste halve finale komen uit de spelers met het laagste gemiddelde uit de voorronde, in de tweede halve finale de spelers met het hoogste gemiddelde.
De inschrijving staat open voor biljarters die in de Blokzaal doordeweeks biljarten en inwoners van Zwammerdam, inclusief deelnemers aan vorige edities. Inschrijven kan door vermelding van naam, clubgemiddelde (tenminste 15 caramboles)  en tel.nr op de lijst die vanaf heden in de Blokzaal aanwezig is. De inschrijving sluit op 22 november. De loting is op 29 november en wordt bekendgemaakt op Zwammerdam.net.
Aanmelding kan ook met vermelding van uw gemiddelde en uw tel. nr via een briefje, een e-mail aan JaKindt@hetnet.nl of een telefoontje naar 0623571042, Jozef Kindt

Comments are closed.