Opening Calisthenicspark, inloopavond info bruggen en speeddaten met de wethouders

Opening Calisthenicspark, inloopavond info bruggen en speeddaten met de wethouders

Een drukke dag voor het dorp, om vier uur stond de opening van de nieuwe sporttoestellen naast de brug op het programma.
Karien Ter Meer van de BVZ heette iedereen welkom en wethouder Van Velzen deed het openingswoord, het sportieve gedeelte wist hij heel handig te omzeilen en uit te besteden aan wethouder Schotanus die zich niet liet kennen en met een aantal Pull Ups het sportpark officieel opende.

Vervolgens kon de jeugd, die hadden meegedacht over de aanleg van het park, o.l.v. instructeur Dave Hoogeboom de disciplines uitvoeren.

De wethouders en raadsleden vervolgen hun weg voor een wandeling naar Ipse de Bruggen, een rondleiding over het terrein en soep met een broodje bij Restaurant De Haven.
Om 19.00 uur werd iedereen weer in De Zwanenburcht verwacht voor een avond aan tafel met de burgemeester, wethouders en raadsleden, alle Dammenaren konden ideeën aandragen m.b.t. het dorp, hun hart luchten of gewoon iets leuks delen.

Er werd een pub-quiz gespeeld waarbij de kennis van de Dammenaren over het dorp werd getest, die was zeer goed en de prijs, een pot snoep, moest worden gedeeld.

Ook oud-voorzitter van de BVZ, Marc Samsom werd nog even in het zonnetje gezet voor zijn bewezen diensten.

In de andere zaal van ons dorpshuis werd een informatieavond gehouden over de twee bruggen die in de maand oktober een grote onderhoudsbeurt moeten ondergaan.
Ook hier kon iedereen meedenken over bijvoorbeeld de tijdelijke noodbrug of de veerpont.

Comments are closed.