Huiskamers gezocht voor ‘Gluren bij de Buren’

Huiskamers gezocht voor ‘Gluren bij de Buren’

Gluren bij de Buren is op zoek naar gastvrije en talentvolle Alphenaren!
Inschrijven kan tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn

Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Alphen aan den Rijn voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Aanmelden voor deelname met je huiskamer of act is nu mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl.

? AANMELDEN PODIUM ?
Wil jij van jouw huiskamer een buurtpodium maken en lokaal talent in huis halen? Iedere huiskamer heeft potentie: meedoen met Gluren bij de Buren is mogelijk in ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Of je nu in het historische centrum of een verre uithoek van de gemeente woont. Laat zien hoe gezellig jouw buurt is en meld je aan via www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn/aanmelden/locatie.

? AANMELDEN ACT ?
We zijn ook op zoek naar lokaal talent! Podiumkunstenaars van alle disciplines bieden wij graag een intiem huiskamerpodium. Wij zetten je graag. Speel je verwarmende tunes met je jazz-trio of laat je het publiek gieren met een cabaretshow? Verberg je kunsten niet langer en meld je aan via www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn/aanmelden/artiest.
Uiteraard is het voor een act ook mogelijk om een optreden in eigen huiskamer te verzorgen.

GLUREN BIJ DE BUREN 2020
? zondag 9 februari
⏰12:00 – 17:00 uur
?In alle wijken van Alphen aan den Rijn
?Gratis entree (vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd)
www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn
Aanmelden is mogelijk tot 30 november 2019

Comments are closed.