Nieuwe wijkagent Zwammerdam Anthony Coli

Nieuwe wijkagent Zwammerdam Anthony Coli

Mijn naam is Anthony Coli en ik ben de nieuwe wijkagent voor Boskoop, Aarlanderveen en Zwammerdam. Samen met Bert Vitters zullen wij deze rol vervullen en willen wij werken aan een veilig en leefbaar gebied.

Omdat ik redelijk onbekend ben in deze regio, wil ik u graag vragen mij mee te nemen en rond te leiden in de wijken van de bovengenoemde dorpen. Het is wel de bedoeling dat jezelf bekend bent met jou wijk en zou ik heel graag kennis willen maken met jouw lokale contacten.

Als je geïnteresseerd bent om een dag met mij op pad te gaan en al jouw kennis van de wijk met mij te willen delen, is mijn vraag of je in een reactie onder het Facebook bericht wil aangeven waarom ik met jou op pad moet gaan. Uiteraard mag dit ook in een persoonlijk bericht op onze Facebookpagina toegelicht worden.

Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties en ik hoop op deze manier mijn gebied zo goed mogelijk te leren kennen zodat ik jullie op deze manier samen met Bert zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

met vriendelijke groet
Anthony

Comments are closed.