Lichtjesavond Zwammerdam 2019

Lichtjesavond Zwammerdam 2019

De kaarsjes en lichtjes gaan weer aan
Op zaterdag  9 november 2019 van 19 tot 20.30 uur gaan  wij, een groep vrijwilligers in samenwerking met gemeente Alphen aan den Rijn, weer Lichtjesavond in Zwammerdam organiseren.  Deze avond is voor iedere belangstellende. Dus ook als u niet iemand hier op Zwammerdam hebt begraven, maar wel iemand wil herdenken of er zomaar bij wil zijn bent u van harte uitgenodigd.
Voor deze avond gaan we de begraafplaats aan de Spoorlaan verlichten en verwarmen en willen we u/ jullie in een andere sfeer welkom heten op de begraafplaats. Mensen herinneren en “in het licht zetten”.  Samen stilstaan bij diegenen die er niet meer zijn. We willen  jong en oud  in de gelegenheid stellen een lichtje op het graf of strooiveld  te zetten. Neemt u zelf een kaarsje, lantaarntje mee en er zijn ook waxinepotjes te verkrijgen op de begraafplaats. Een mooie bloem meenemen mag natuurlijk ook.  U kunt een label schrijven en in de gedenkboom hangen.  Er ligt een gedenkboek voor namen of gedachten. U kunt een lichtpuntje aansteken. Een bloembol planten.
We bieden de mogelijkheid om uw/jouw brief, een kaart of tekening in envelop op de “post” te doen.  Als u in alle rust een brief wilt schrijven is het misschien handig dit vooraf thuis te doen. Wij lezen de post niet, het gaat aan eind van de avond via het vuurkorfje naar de geadresseerde…

Wij zorgen voor kaarslicht, muziek en een kopje koffie of thee. We hopen u  te ontmoeten
9 november, zaterdagavond, van 19 tot 20.30 uur

Voor vragen of tips kunt u mailen naar info@troostatelier.nl

Comments are closed.