Acts gezocht voor “Gluren bij de Buren

Acts gezocht voor “Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium is en de bank de tribune.

De huiskamers van Alphen aan den Rijn veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Door de hele gemeente op  zondag 9 februari.

Aanmelden voor 30 november 2019

Kunt u gitaarspelen, dansen, zingen, ballet, cabaret, of heeft u een ander talent? Meld u dan aan als act. Op deze website vindt u ook meer informatie over het evenement. Voor de aangemelde huiskamers vindt een maand van tevoren een informatiebijeenkomst plaats.

“Ik ben heel blij en dankbaar voor de kans om voor het eerst solo met mijn liederen en poëzie op te treden. Ik ben muzikant en speel normaal percussie, maar het is heel anders om met mijn eigen werk op het ‘toneel’ te staan. Het was een mooie start van iets dat verder wil groeien. Dus: DANKJEWEL!”, aldus een deelnemer uit 2019.

Gemeente Alphen aan den Rijn steunt Gluren bij de Buren om een springplank te bieden aan (amateur)artiesten, om sociaal isolement te doorbreken, om betrokkenheid van lokale deelnemers en cultuurbeoefenaars te bevorderen en om ontmoeting te stimuleren.

Comments are closed.