Niet meer appen met gemeente

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

WhatsApp verbiedt de berichtenservice als dienstverleningskanaal te gebruiken zonder zakelijk account. Zo’n account is, tot grote teleurstelling van ook Gemeente Alphen aan den Rijn, nog niet beschikbaar voor Nederlandse gemeenten.

WhatsApp is een geliefde manier gebleken om laagdrempelig, snel contact te hebben met de gemeente. Het ontwikkelde zich tot een gewaardeerde aanvulling op de verschillende communicatiemiddelen die er zijn. Tot nu toe dit jaar ontving Gemeente Alphen aan den Rijn zo’n 3.600 berichten.

De gemeente blijft bereikbaar per telefoon (14 0172), website, e-mail, Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en u kunt natuurlijk langs komen in het gemeentehuis of een brief schrijven. Gemeente Alphen aan den Rijn hoopt dat de berichtenservice snel met een oplossing komt zodat WhatsApp weer toegevoegd kan worden aan deze contactmogelijkheden.

Comments are closed.