Beide bruggen in Zwammerdam weer open

Beide bruggen in Zwammerdam weer open
De Zwammerdamsebrug is weer geopend voor weg- en vaarwegverkeer. De Ziendebrug was al volledig bereikbaar vanaf 25 november. Dat betekent dat er na 2 december geen hinder meer is voor het verkeer en dat de bruggen weer jaren onderhoudsvrij zijn.
Er zijn nog enkele afrondende werkzaamheden. Tussen het asfalt en het voetpad ligt een geul waar nog asfalt in komt. Op dit moment staan er daarom nog rood-witte afzetpalen om deze geul af te schermen. Verder wordt de komende twee weken de Zwammerdamsebrug ter plaatse bediend om deze te kunnen testen op eventuele storingen bij het openen en sluiten. De testen zorgen niet voor extra stremmingen.

De provincie bedankt de omgeving hartelijk voor de medewerking en het geduld.

Comments are closed.