Bridgen voor beginners

Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk geeft in samenwerking met Volksuniversiteit Het Groene Hart uit Woerden een cursus Bridge voor beginners. De cursus bridge voor beginners start maandag 13 januari 2020.

U kunt zich hiervoor vanaf december 2019 aanmelden.
Tijdens deze cursus bridgen voor beginners leert u in tien weken spelenderwijs bridgen gebaseerd op de methode ‘Startersbridge’ van de bekende auteur en bridgedocent Berry Westra. De focus ligt daarbij op het spelen. Uitgangspunt is dat een goed inzicht in de speltechniek de basis vormt om met plezier en succes te kunnen bridgen. De vervolgstap naar het bieden is hiermee gemakkelijker te maken. De cursus is ideaal voor iedereen die houdt van kaarten en contact met andere mensen! Uw leeftijd is niet belangrijk; jong of oud(er), iedereen is welkom. In deze cursus krijgt u duidelijke uitleg en wordt het spel zo steeds interessanter.

Degenen die voor de start van de cursus eens een kijkje willen nemen op de les- en speellocatie, zijn van harte welkom op maandag 9 of 16 december 2019 tussen 19:30 en 20:00 uur in ‘t Centrum Spoorstraat 11 te Bodegraven.
Start cursus:                     13 januari 2020 (maandagavond)
Aanvang cursus:              19.30 uur tot 22.00 uur
Docent:                              Harm van der Wal
Locatie:                              ’t Centrum, Spoorstraat 11 in Bodegraven

Kosten:                                € 100,–

U kunt zich vanaf december opgeven via de website van de Volksuniversiteit Het Groene Hart:  www.vuhetgroenehart.nl/hobby-en-vrije-tijd/sport-en-spel