Drie Provinciën tocht 2020

Drie Provinciën tocht 2020

Door de coronatoestanden mochten we een poos niet meer in groepen op de fietst genieten van fraaie fietstochten, maar dat mag nu weer. Op zaterdag en zondag 8 en 9 augustus kunt u weer genieten van de Drie Provinciën tocht. Een fietstocht voor de toerfietser en de recreant, die u langs de mooiste fietspaden van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland voert. Vanaf 08.00 kunt u starten voor een rit van 65 km, 90 km of 130 km. De start en finish is in het clubhuis van FTC Avanti aan de Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn. De prachtige routes voeren door het veenweidegebied van het Groene Hart en door het plassengebied op de grens van de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht. Alle afstanden zijn volledig uitgepijld en voeren over rustige en autoluwe wegen. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van een koffiestop.

Coronaproef
Het clubhuis is omgebouwd met een aparte in- en uitgang met aangegeven looproutes en voldoet aan de voorschriften van de NTFU. Er is voldoende ruimte om voor of na de tocht koffie of andere versnaperingen te gebruiken. Tijdens de fietstocht dient iedereen de 1 ½ meter afstand in acht te nemen. En voelt u zich niet lekker, denk dan aan uw eigen veiligheid en die van anderen.

Aanmelden maximaal 250 deelnemers
Dat kan via de website van FTC Avanti
In het corona protocol heeft de NTFU vastgelegd dat er maximaal 250 fietsers aan een toertocht mogen deelnemen. Dus wees er op tijd bij zodat ook u kunt starten.

Comments are closed.