Inzendingen Alphen’s got Talent geopend!

Inzendingen Alphen’s got Talent geopend!

Van 29 juli t/m 19 augustus kunnen alle kinderen die mee willen doen met Alphen’s got Talent hun nominatiefilmpje insturen.

De Kinderraad van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat samen met Stichting Vakantiespel op zoek naar dé talenten van Alphen aan den Rijn. De kinderen uit de Kinderraad helpen bij het organiseren van Alphen’s got Talent voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Insturen van filmpjes kan tot en met 19 augustus via alphensgottalent.nl. De spetterende finaleavond vindt plaats in Parkvilla op 28 augustus, de afsluitende vrijdagavond van Het VakantieSpel.

Het organisatiecomité: “We vinden het belangrijk dat iedereen mee mag doen, dus nodigen hierbij speciaal nog alle kinderen van de kernen uit te laten zien wat zij in huis hebben!”

De Kinderraad wilde graag wat leuks organiseren voor de kinderen in Alphen aan den Rijn tijdens de zomervakantie. Veel van de activiteiten die gepland stonden konden helaas niet of maar in beperkte mate doorgaan. Tijdens een speciaal ingelaste Kinderraad zijn er vele ideeën bedacht om de zomer niet saai te maken. Alphen’s got Talent was één van die ideeën. Een afvaardiging van 14 kinderen van de Kinderraad helpen mee met de organisatie. Een talentenjacht organiseren is natuurlijk veel werk en het is handig om daarbij wat hulp in te roepen. Aangezien Stichting Vakantiespel net als de Kinderraad wilde zorgen voor een extra leuke zomervakantie zijn ze een samenwerking aangegaan. De Kinderraad en Stichting Vakantiespel gaan samen de voorrondes jureren, de halve finales organiseren en uiteindelijk een spetterende finale neerzetten op vrijdagavond 28 augustus.

Aanmelden

Alle kinderen in de leeftijd van 5 /m 13 jaar uit gemeente Alphen aan den Rijn kunnen een filmpje insturen van hun talent. Geen act is te gek, van dansen tot goochelen en van pianospelen tot zingen. Tot en met 19 augustus kunnen filmpjes ingestuurd worden voor Alphen’s got Talent. Meer informatie over het aanmelden voor de talentenjacht is te vinden op alphensgottalent.nl. Na de voorrondes wordt een selectie gemaakt van de ontvangen inzendingen. De geselecteerde acts mogen deelnemen aan de halve finale tijdens de VakantieSpelweek (24 t/m 28 augustus). Op vrijdag 28 augustus gaan 6 finalisten de strijd met elkaar aan om als winnaar uit de bus te komen van Alphen’s got Talent. Aansluitend vindt ook de ontknoping van Het VakantieSpel plaats.

Comments are closed.