Feestelijk programma in De Oude Zustertuin tijdens Kinderboekenweek

Feestelijk programma in De Oude Zustertuin tijdens Kinderboekenweek

Op woensdag 30 september begint de Kinderboekenweek en het is ook bijna Dierendag! De Oude Zustertuin viert dit met een feestelijk programma. We reizen terug in de tijd: naar de middeleeuwen. Je leert Sint Franciscus kennen, de naamgever van Dierendag. En je krijgt antwoord op vragen als: Hoe was het om schapen te scheren? Wat doe je met de wol? Wat droegen mensen in die tijd? Ontdek dit en nog veel meer tijdens deze toffe activiteit door Els van der Burg en Anne Cool!

Een vrolijk programma met poppenspel, muziek en knutselen met wol. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Volwassenen kunnen i.v.m. corona helaas niet mee naar binnen. Woensdag 30 september, van 13.30 tot ± 14.45 uur. Deelname: € 2,50 per kind incl. limonade en de zelfgemaakte knutsel. Mede mogelijk gemaakt door de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk. Na afloop van de activiteit, kan elk kind een zwerfboek uitkiezen om mee naar huis te nemen. Zien we je dan?! De Oude Zustertuin, Overtocht 34, 2411 BV Bodegraven. Opgeven is niet nodig, bij ‘t Uilennest kunt u contactgegevens achterlaten als u uw kind brengt.

Comments are closed.