Zwembadkaartjes alsnog te gebruiken

Zwembadkaartjes alsnog te gebruiken

Bodegraven – Zwemmers die nog een bedrag hebben staan op hun badenkaart van de voormalige zwembadbeheerder S&W, kunnen dat tegoed nog tot 1 januari gebruiken in het nieuwe zwembad De Kuil. Per 1 september is de exploitatie van De Kuil overgegaan naar Optisport. De voormalige exploitant, S&W, heeft op tijd gemeld dat het bedrag op de meerbadenkaarten per 1 september zou vervallen. Maar mede door de coronacrisis hebben veel mensen dat tegoed op een zwembadbezoek niet meer kunnen gebruiken. In goed overleg met S&W en Optisport heeft de gemeente nu afgesproken dat het tegoed dat mensen nog hebben op de badenkaarten van S&W tot 1 januari 2021 gebruikt kan worden in het nieuwe zwembad.

Wethouder Dirk-Jan Knol is blij met de verlenging: “Het is jammer dat inwoners hun tegoed niet meer zouden kunnen gebruiken, hoewel ze er wel voor betaald hebben. We snappen dat dat vervelend is. Niet alleen de zwemmers lieten van zich horen, ook de gemeenteraad heeft vragen gesteld. Ik ben blij dat we het samen met S&W en Optisport voor elkaar hebben gekregen dat de zwemliefhebbers hun tegoed nog tot 1 januari kunnen gebruiken. Het nieuwe zwembad is echt fantastisch, daar moet iedereen snel kennis mee komen maken!”
Hoe werkt het?

S&W Bodegraven-Reeuwijk heeft een overzicht opgesteld van mensen met openstaande oude (geldige) tegoeden. Deze zwemmers kunnen het geregistreerde tegoed bij de kassa van het zwembad door Optisport om laten zetten naar een nieuw tegoed. Dit nieuwe tegoed is dan vervolgens tot en met 31 december 2020 bruikbaar. Daarna vervallen deze tegoeden.

Comments are closed.