Sinterklaasintocht 2020

Sinterklaasintocht 2020
Zoals in het vorige bericht vermeld is zal de traditionele sinterklaasintocht dit jaar niet doorgaan i.v.m. COVID-19 en vragen wij aan iedereen in Zwammerdam de sinterklaassfeer in het dorp te brengen door middel van (raam)versiering. Als de maatregelen het toestaan komen Stoffer & Blik op zaterdag 21 november langs en nemen namens Sinterklaas een klein cadeautje mee. Indien dit niet het geval is zal de organisatie ervoor zorgen dat

deze cadeautjes zondagochtend 22 november voor de deur, van iedereen die zich heeft opgegeven, te vinden zijn. Via onderstaand e-mailadres kunt u aangeven om welk adres het gaat en hoeveel kinderen hier wonen, graag ook de leeftijden noteren. We hanteren de leeftijd van 3 t/m 8 jaar i.v.m. de inkoop van de cadeautjes.
Op maandag 16 november zijn Stoffer & Blik online op Zwammerdam.net!
Maak er met elkaar een gezellig sinterklaasfeest van en hopelijk tot volgend jaar!!
We komen alleen langs op de opgegeven adressen dus vergeet uw kinderen niet op te geven!
E-mailadres Sinterklaasorganisatie:
Lieve groet,
Sinterklaasorganisatie Zwammerdam.

Comments are closed.