Damse Zaken die je raken

Damse Zaken die je raken
Samen de Corona pandemie volhouden, wat kunnen we voor elkaar betekenen? Deze Corona pandemie zou wel eens een marathon kunnen worden. Om deze marathon met elkaar vol te kunnen houden willen we daarover brainstormen op een bijeenkomst op woensdagavond 18 november 2020. Deze uitnodiging gaat naar onze betrokken achterban waarbij de grote groep verenigingen die ons dorp rijk is in is vertegenwoordigd.
We hebben een evenement aangemaakt om de aanmeldingen te kunnen registreren. Het wordt een online bijeenkomst via Teams. Om erbij te zijn graag aanmelden via onderstaande link, je ontvangt dan een uitnodiging. Hebben jullie bij voorbaat vragen of zorgen die je graag wil delen, mail ons dan op dit mailadres of spreek ons aan.

 

Comments are closed.