Dodenherdenking Zwammerdam

Dodenherdenking Zwammerdam

Vandaag herdenken we de slachtoffers die gevallen zijn voor onze vrijheid. Net als vorig jaar is er geen bijeenkomst rond acht uur op de begraafplaats bij het oorlogsmonument. Dat wil niet zeggen dat we niet kunnen herdenken. Daar is dit veel te belangrijk voor.

Dus net als in 2020 geven we iedereen de gelegenheid om op eigen gelegenheid te herdenken.

We hebben bloemen klaargezet (op de begraafplaats aan de Spoorlaan) voor u zodat u gedurende de dag kunt herdenken.

De gemeente en de belangenvereniging leggen namens ons allen een krans en een bloemstuk. De video hiervan zullen we gedurende de dag met u delen. U kunt zelf vlaggen (halfstok van 18:00 tot zonsondergang). En om acht uur ‘s avonds spelen net als vorig jaar blazers van Wilhelmina het taptoe en Wilhelmus.

Comments are closed.