Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk: 123 kunstenaars op 55 locaties

Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk: 123 kunstenaars op 55 locaties

Op zaterdag 18 en zondag 19 september a.s. is tijdens de Atelier Kunstroute op 55 locaties werk te zien van 123 kunstenaars uit Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Zwammerdam en Waarder. Een record.

De meeste disciplines uit de beeldende creatieve wereld zijn vertegenwoordigd. Twee en drie dimensionaal werk zijn in verschillende stijlen gelijk verdeeld. Er is veel figuratief werk te zien. Portretten en diervoorstellingen zijn geliefd naast landschappen en onderwerpen uit de natuur. Ook gestileerd en volledig abstract werk heeft enthousiaste beoefenaars.

123 Kunstenaars op 55 locaties 

Kortom, er is voor elk wat wils. Op 55 locaties heten 123 kunstenaars uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk geïnteresseerden van harte welkom op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De locaties zijn herkenbaar aan een banier aan de weg. Bij alle kunstenaars staat bij de ingang een tafeltje met daarop een mandje met stenen of iets dergelijks. Is het mandje leeg dan is het atelier vol en moet men even wachten. Extra routegidsjes zijn te verkrijgen bij het Evertshuis, de deelnemers aan de kunstroute en bij diverse winkeliers die meedoen met “Kunst in de etalage”.

Overzichtstentoonstelling, muziek tijdens de Kunstroute en etalagekunst

In het Evertshuis is er van 18 september t/m eind oktober 2021 een overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars die deelnemen aan de Kunstroute.  Om de feestvreugde te vergroten zijn er tijdens de Kunstroute op diverse locaties muziekoptredens en diverse winkeliers nemen deel aan de etalagekunst en  hebben een kunstwerk in hun etalage tentoongesteld

Website: Kunstkringbodegraven

Op de www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl staat meer informatie over de kunstenaars en de Kunstroute. Het routeboekje is op de website ook te downloaden. Zo kan men eenvoudig een route plannen naar de favoriete kunstenaars.

De Zwammerdamse Nelleke van Walbeek en Nanda van Beek laten hun werk zien tijdens de Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk zaterdag 18 en zondag 19 september.
Te zien zijn dieren schilderijen, portret en modeltekeningen en meer.

U bent van Harte Welkom op Hoeve Groenoord Buitenkerk 57 Bodegraven van
11.00 tot 17.00 uur.
www.nellekevanwalbeek.nl

 

Comments are closed.