Zaterdag Pubquiz Z.A.T. in de Nutszaal

Wees allemaal welkom bij ‘De Grote Damse Pubquiz’ op zaterdag 25 september aanstaande! De Pubquiz wordt georganiseerd door Z.A.T. in de nutszaal en zal voor eenieder toegankelijk zijn.
Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc.

Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!
Zoals gebruikelijk bij Z.A.T. zal de bar ook geopend blijven ná de Pubquiz zodat er de gelegenheid is om na te borrelen met een drankje en een bitterbal.
Aanmelden kan in teams van maximaal 5 personen door een mailtje te sturen naar secretariaat@zatzwammerdam.nl. Vermeld hierin jullie teamnaam (verzin iets origineels!) en de namen van de teamleden.
Inschrijfgeld is €10,- per team. Dit kan ter plaatse bij de entrée worden afgerekend.
De deuren zullen om 19.30 open gaan en de quiz zal om 20.00 uur beginnen.
Hopelijk allemaal tot de 25e!
Namens het bestuur van Z.A.T.,