Sinterklaas weer in Damme aangekomen

Waar landelijk heel veel intochten waren afgelast had de Zwammerdamse Sinterklaas commissie een geniale oplossing gevonden om een coronaproof intocht te organiseren, een drive thru. Veilig voor iedereen van 0 tot 100+

Eerder deze week werd bekend dat vanwege de coronaregels het feest in de Nutszaal geen doorgang kon vinden en dat er voor de kinderen met een kaartje een extra cadeautje zou klaarliggen.

Op het drive thru terrein van Van Asselt aan de Spoorlaan was alles mooi versierd en konden de gasten via Ipse (om file op de Spoorlaan te voorkomen) het terrein oprijden met de auto of de fiets zodat de anderhalve meter kon worden aangehouden.

Er waren danspieten, pakjes meiden, sportieve pieten, muziekvereniging Wilhelmina en natuurlijk waren ook Stoffer & Blik voor de achtste en tevens laatste keer aanwezig om alle kinderen welkom te heten.