Allround Boxing weigert stil te zitten in de lockdown

Josien en Bjorn Hoogeveen van Allround Boxing vertikken het om stil te zitten tijdens de lockdown. Net als in de vorige lockdown hebben de eigenaren een nieuwe challenge gevonden voor Alphenaren. Deze #homeworkouts zorgen ervoor dat je je goede voornemens behaalt dit jaar. 

 

Ook vorig jaar liet Allround Boxing zien dat je niet hoeft stil te zitten in een lockdown. “We zijn vorig jaar in de lockdown begonnen met de MURPH Challenge en hebben voor nu een nieuw trainingsdoel gevonden; de Zachary Tellier Challenge” vertelt Josien “De Zachary Tellier workout of the day is een zogeheten Hero workout, opgedragen aan een gesneuvelde Amerikaanse soldaat in Afghanistan.” 

De Zachary Tellier Challenge
De Zachary Tellier Challenge bestaat uit vijf rondes aan workouts die je gemakkelijk thuis kunt meedoen. Zo kan iedereen fit blijven tijdens de lockdown. De rondes zijn als volgt:

Ronde 1: 15 burpees;

Ronde 2: 15 burpees, 25 push-ups;

Ronde 3: 15 burpees, 25 push-ups, 50 lunges;

Ronde 4: 15 burpees, 25 push-ups, 50 lunges, 100 sit-ups;

Ronde 5: 15 burpees, 25 push-ups, 50 lunges, 100 sit-ups.

Deze oefeningen probeer je uit te voeren in zo min mogelijk tijd. 

Meedoen
Drie keer per week zal Allround Boxing een homeworkout verspreiden via sociale media. Dit zijn de trainingen die je thuis mee kunt doen. Daarnaast biedt de boksschool de mogelijkheid om deze oefeningen begeleid te volgen. Dit gebeurt drie keer per week, in groepjes van twee in de buitenlucht. Allround Boxing blijft dit aanbieden, zolang de huidige coronamaatregelen het toestaan. Op 29 januari staat er een doel gepland. Bij het bereiken van dit tussendoel, bekijkt Allround Boxing hoe de Alphenaren ervoor staan. Wil jij je goede voornemens behalen en lekker blijven bewegen tijdens de lockdown? Dan kun je deelnemen aan de Zachary Tellier Challenge via de sociale media van Allround Boxing.

Bron: Alphens.nl

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 198
  • 2.290.372
  • 369.295