Doneer mogelijkheid voor kinderen uit Oekraïne met meervoudige beperkingen

Sinds vorige week vangt Ipse de Bruggen kinderen met meervoudige beperkingen uit Oekraïne op in Zwammerdam. De lange reis vanuit Oekraïne is mogelijk gemaakt door de inzet van veel partijen maar in het bijzonder door het team van Berend Veldhoen. In samenwerking met de Gemeente Alphen aan den Rijn is hun ontvangst goed voorbereid en zorgt een fantastisch team voor ondersteuning.

Ook in de directe omgeving van Ipse de Bruggen blijkt er grote betrokkenheid te zijn. Hierbij hebben mensen aangegeven geld te willen doneren. Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen anticipeert hierop door een veilige donatiemogelijkheid op haar website hiervoor aan te bieden.

Gemeente Alphen aan den Rijn bekostigt de kosten die gemoeid zijn met de opvang. Er zijn ook wensen die niet betaald kunnen worden maar die wel een belangrijke rol spelen om de kinderen een fijne, veilige verblijfplek te geven. Met jouw donatie kan er bijvoorbeeld spelmateriaal of een dagje uit worden georganiseerd, wat zorgt voor meer ontspanning en plezier.

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 155
  • 2.218.411
  • 351.554