Oldtimerdag op de Hooge Burch

 

 

Op de Hooge Burch in Zwammerdam wordt zaterdag 2 juli een oldtimerdag georganiseerd door de vrijwilligers van  Onbeperkt Toeren. Een jaarlijks terugkerend evenement. Zo’n veertig old- en youngtimers zijn te bewonderen  op het dorpsplein van landgoed Hooge Burch, Spoorlaan 19 in Zwammerdam. Er is een grote verscheidenheid in het aantal modellen van de voertuigen. Van T-ford tot “lelijke eend”, van Jeep tot Bentley, zowel oldtimers als youngtimers.

Cliënten van Hooge Burch zullen deze zaterdag een rit van ongeveer een uur maken in de oldtimers. Om 11 uur gaat de eerste rit van start, om 14.00 uur de tweede. Dit jaar zullen de The Oldies weer voor de muzikale omlijsting zorgen. Gedurende de dag is er ook een kleine markt op het Dorpsplein van Ipse de Bruggen

“Dankzij de medewerking van zo’n twintig sponsoren is de deelname voor de cliënten gratis, het is een dag waar onze cliënten al weken naar uitkijken”, laat Afke van Greuningen van de afdeling Recreatie van Ipse de Bruggen weten.

Ipse de Bruggen

Landgoed Hooge Burch  is onderdeel van Ipse de Bruggen, een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan 5.000 cliënten met een verstandelijke of meervoudige handicap.

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 855
  • 2.114.624
  • 323.070