Vanavond Damse Zaken

 

 

Beste Dammenaren & Verenigingen van Zwammerdam,

Woensdag 23 november organiseren we weer een avondje Damse Zaken die je raken in ons huidige dorpshuis De Zwanenburcht om 20.00 uur, tot 21.30 uur praten we elkaar bij en daarna sluiten we af met een gezellig drankje.

Niet eerder hebben we zoveel bouwhekken in ons dorp gehad. En niet op één project maar ook nog eens op diverse plaatsen! Daarom is het belangrijk om in gesprek te blijven, samen zien en weten we meer.

De verenigingen zijn gelukkig weer volop in de actie en organiseren de komende maanden allerlei gezellige en verbindende activiteiten. Ook kijken we al uit naar 2023 om ondanks de bouwhekken tóch onze jaarlijkse hoogtepunten te vieren.
Denk en praat je met ons mee?
Aanmelden mag via deze link;
Eveline Prins
Voorzitter
BelangenVereniging Zwammerdam
E. belangenvereniging.zwammerdam@gmail.com

 

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 914
  • 2.285.454
  • 367.764