Gluren bij de Buren: 50 optredens in 48 huiskamers verspreid over Alphen aan den Rijn

 

 

Vijftig verschillende podiumkunstenaars treden zondag 5 februari op in huiskamers, verspreid over alle wijken van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Het programma van de wintereditie van Gluren bij de Buren Alphen aan den Rijn bestaat uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. Zo staat in Muziekcafé De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp de coverband RayBand, in Boskoop worden Franse Chansons gespeeld tussen de potten en pannen aan de Wilhelminalaan 1, in het centrum van Alphen aan den Rijn zijn de verhalen van de stadsdichter te horen.

De coverband Tuesday Afternoon is te beluisteren in Dorpshuis De Som in Hazerswoude-Rijndijk. In Zwammerdam, aan Plein 7, brengt BBCount blues en folk. In Aarlanderveen aan de Dorpsstraat 12, is het akoestische duo Northern Isle te beluisteren. En in Koudekerk aan den Rijn, Park Ypenburg 4, staat het ConcordeKwartet met toegankelijke, klassieke en eigentijdse composities.

Van optreden naar optreden

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, de fanatiekeling kan zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van een vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen. Gluren bij de Buren Alphen aan den Rijn duurt van 12.00 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en KHABBAZ, met hulp van De Nieuwe Muziekschool en Parkvilla.

Bron: Studio Alphen

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 933
  • 2.285.473
  • 367.770