Zwembad De Kuil nog open: Geniet van het buitenbad zolang het kan!

 

Het lijkt erop dat de zomer nog niet bereid is om vaarwel te zeggen, en dat is geweldig nieuws voor alle zwemliefhebbers! Zwembad De Kuil houdt zijn buitenbad nog open en nodigt iedereen uit om te genieten van verfrissende duiken en waterpret onder de zon.
Met de temperaturen die nog steeds aangenaam zijn en de zon die schijnt, is er geen betere manier om het zomerseizoen af te sluiten dan met een bezoek aan het buitenbad van Zwembad De Kuil.

Hier zijn de openingstijden voor de komende dagen:

Woensdag 6 september: 13.00 uur – 19.30 uur
Donderdag 7 september: 15.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag 8 september: 15.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 9 september: 12.00 uur – 17.00 uur
Zondag 10 september: 12.00 uur – 16.00 uur
Maar dat is nog niet alles! Op zondag 10 september staat er een speciaal evenement op de planning dat zowel hondenliefhebbers als hun harige vrienden niet willen missen. Van 16.00 tot 17.00 uur zal de “Hondenplons” plaatsvinden, een leuke gelegenheid voor honden om vrij in het zwembad te spelen en af te koelen. Zorg ervoor dat je erbij bent om te genieten van dit unieke spektakel!

Dus, waar wacht je nog op? Pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en handdoek en breng wat quality time door in het buitenbad van Zwembad De Kuil. Vergeet niet te genieten van de warme zonnestralen en het verfrissende water terwijl de zomer nog even aanhoudt.

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 582
  • 2.221.065
  • 351.885