Apparaat aan zijn eindje? Kom er 28 september mee naar het Repair Café!

 

 

 

    

Wat doet u met spullen die er duidelijk geen zin meer in hebben? Weggooien? Mooi niet! Elke laatste donderdag van de maand organiseert Kringloopwinkel Alphen

het Repair Café. 

Samen met onze vrijwilligers zorgt u ervoor dat uw spullen misschien weer een jaartje mee kunnen!

 

U kunt met allerhande spullen met een kwaaltje terecht bij het Repair Café van Stichting Kringloop Alphen, denk bijvoorbeeld aan:

  • elektrische apparaten die het niet meer doen,
  • fietsen met een lekke band en
  • klokken die niet meer lopen.

 

Elke laatste donderdag van de maand, met uitzondering van juli, augustus en december, zitten tussen 10.00 en 12.00 uur op de vestiging Energieweg 13 onze handige vrijwilligers voor u klaar met advies en een lekker kopje koffie. Neem uw te repareren item mee en probeer het samen met hen een langere levensduur te geven. Gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld.

 

Om alles in goede banen te leiden, wordt er gebruik gemaakt van volgnummers. U kunt zich hiervoor melden bij de kassa. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes, dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

 

Meer weten over Kringloopwinkel Alphen? Ga naar www.kringloopalphen.nl. Meer informatie over Repair Cafés is te vinden via www.repaircafe.nl.

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 237
  • 2.290.411
  • 369.310