ZAT presenteerde: Van Stekker tot Stopcontact

 

Van Stekker tot Stopcontact

Drie avonden heeft het publiek weer kunnen genieten  van een avondvullende klucht, geschreven door Mart Moors, onder regie van Jeron Groeneveld

Marnix van Tessen is een plastisch chirurg. Hij weet dat mensen veel met hun uiterlijk bezig zijn en weet daar een munt uit te slaan. Met behulp van zijn verpleegster Chantal Des, krijgt hij dagelijks veel klanten in zijn kliniek. We ontmoeten een onzekere vrouw, die kampt met een gigantisch overgewicht. We maken kennis met een sexy vamp, die belust is opeen borstvergroting. We leren twee verwaande acteurs kennen , hunkerend naar een facelift. En we lopen een vreemde vogel met een wel heel eigenaardige wens tegen het lijf. Er gaan echter dingen gebeuren die dokter Marnix nooit voor mogelijk had gehouden. Een ding is zeker, sommige van zijn klanten zullen flink gestraft worden voor hun ijdelheid..

 

 

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 230
  • 2.290.404
  • 369.309