Vakantie Kinderspelen 2019     CIRCUS

juni 26, 2019

Vakantie Kinderspelen 2019     CIRCUS

Vakantie Kinderspelen 2019

      CIRCUS

Wanneer: Maandag 26 augustus t/m donderdag 29 augustus

Waar: Groot en Klein op 1 locatie.
Op het terrein van Ipse de Brugge (nabij de kinderboerderij)

Kaartverkoop: woensdag 17 juli bij de gymzaal van 14.00 tot 15.00u                    (meer…)

Wethouder: voorlopig niet betalen per weggegooide afvalzak

juni 26, 2019

Wethouder: voorlopig niet betalen per weggegooide afvalzak

Inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn hoeven voorlopig niet te gaan betalen per weggegooide afvalzak. Dat zegt wethouder Leo Maat (GroenLinks) toe in een interview met Studio Alphen.

Half mei laaide de discussie over diftar, zoals betalen per afvalzak ook wel wordt genoemd, weer op. Alphen haalt namelijk zijn doelstellingen niet om het afval beter te scheiden. Naar eigen zeggen komt Alphen tot een scheidingspercentage van 60 à 65 procent in plaats van de afgesproken 75 procent.

(meer…)

Laatste weekend Bruno Filho en Alex Stalenberg in de Beeldentuin

juni 26, 2019

Laatste weekend Bruno Filho en Alex Stalenberg  in de Beeldentuin

De BeeldenTuin presenteert van 4 mei t/m 30 juni

AVONTURENLAND

SCHILDERIJEN EN OBJECTEN van Bruno Filho en Alex Stalenberg

Bruno Filho die zijn jeugd in Brazilië genoot en nu al weer lang in Nederland woont, maakt zeer expressieve kleurrijke werken! Hij speelt met licht en kleuren en heel vaak kan men zijn grote gevoel voor humor bespeuren. Levenslust knalt van zijn doeken en objecten af. Een zweem van exotische sferen valt bijna te ruiken. Thema’s als de VROUW of planten en dieren. Kortom het is een feest om zijn fantasierijke expressies te mogen bekijken. (meer…)

Zaterdag 13 juli streekmarkt Bodegraven

juni 25, 2019

Zaterdag 13 juli streekmarkt Bodegraven

Zaterdag 13 Juli is er weer een gezellige streekmarkt in de Kerkstraat. Het belooft een spectaculaire editie te worden! Deze zaterdag is het Rembrandt-dag waarbij je veel kunt zien en beleven op het dorp. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Ook de expositie van Kunstenaar Harmen Kooistra is te bewonderen in de kraam en de Galerie in de Kerkstraat. (meer…)

Zondag geen treinen tussen Bodegraven en Woerden

juni 25, 2019

Zondag geen treinen tussen Bodegraven en Woerden

Op 30 juni – aankomende zondag – rijden er geen treinen tussen Bodegraven en Woerden.

Op dit traject wordt aan het spoor gewerkt, aldus de NS. Op de route rijden die dag bussen. Reizigers tussen Leiden en Utrecht krijgen het advies om te reizen via Schiphol of Den Haag.

(meer…)

Fonds Alphen trakteert

juni 24, 2019

Fonds Alphen trakteert

Stichting Fonds Alphen en omstreken heette tot voor kort VSB Fonds Alphen a/d Rijn en omstreken. Dit Fonds is ontstaan doordat de Bondsspaarbank zich in 1994 aansloot bij het bank- en verzekeringsconcern Fortis (v/h VSB Groep). Als gevolg van deze samenwerking kwam de Stichting Bondsspaarbank in het bezit van een aanzienlijk kapitaal. Dit kapitaal komt al jaren ten goede aan de samenleving van Alphen aan den Rijn en omstreken.

De uitvoering is in de handen van het bestuur van het VSB Fonds Alphen a/d Rijn en omstreken. Helaas zorgt deze naam voor verwarring; er zijn meer fondsen actief onder dezelfde naam. Om deze reden heeft het bestuur gekozen voor een nieuwe naam: Stichting Fonds Alphen en omstreken

(meer…)

Volgende pagina »