Dammenaartjes

Plaats hier uw advertentie of mededeling.
Deze wordt een maand lang geplaatst op zwammerdam.net

– Geef een duidelijke omschrijving
– Plaats een eventuele foto
– Geef een telefoonnummer en/of e-mailadres

De redactie is niet aansprakelijk voor geplaatste berichten

Afbeelding


feest als coronavirus over is.

Het lijkt mij een goed idee om een groot feest te geven als dit virus ons heeft verlaten. Bijvoorbeeld met het dorpsfeest om elkaar te laten zien dat we blij zijn omdat we elkaar weer kunnen zien en elkaar nog hebben. Maar tot die tijd kijk naar elkaar om, hamster niet en vind elkaar lief. Want wij dammenaren hebben elkaar erg nodig. Voor iedereen heel erg veel sterkte en Bid voor of denk aan elkaar.

Het komt allemaal weer goed geloof me.

ouderen uitgenodigd.

All ouderen van 55+ zijn uitgenodigd om elke zondag koffie te komen drinken een spelletje te spelen of gezellig te beppen. Iedereen is welkom voel je je nog niet thuis of heb je het idee dat het niets voor je is kom eens langs. Hoe meer jongere ouderen er zijn hoe gezelliger het word. Dus wil je klaverjassen, keesen of willekeurig welk spel dan ook meld je aan bij mevrouw Schrijvershof, aardige vrouw. of kom gewoon eens langs hoe meer zielen hoe meer vreugd.
DUS IEDEREEN IS WELKOM, DUS KOM ALLEN.

Beste Martin

Soms is er gewoon geen Zwammerdams nieuws en dan is het beter om er ander nieuws op te zetten dan dat er drie dagen niets veranderd want dan is er ook weer iets te zeuren door sommige mensen. En ingezonden persberichten die ook voor Dammenaren leuk zouden kunnen zijn worden gewoon geplaatst dus jij bent ook welkom om paasdecoraties te maken of een workshop in Bodegraven te volgen

alleen zwammerdams nieuws

Het valt me op dat er op Zwammerdam net steeds meer nieuws uit andere plaatsen dan Zwammerdam te lezen zijn. Eigenlijk hoort hierin alleen nieuws uit Zwammerdam te komen zeker niet uit alphen aan den reutel. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat er ook nieuws uit ons dorpje hier terecht komt.

Bakken voor KiKa

❤️🧡💛💚💙💜💙💚💛🧡❤️

🍪DE VROLIJKE SNOETJES GAAN BAKKEN VOOR KIKA 🍪
Helpen jullie mee om deze actie tot een groot succes te maken?!? 🌞

In de maand maart worden de kinderen van Kinderopvang Vrolijke Snoetjes omgetoverd tot ware koks en doen we mee met de actie Bakken voor Kika! We gaan heerlijke KOEKJES en CAKEJES bakken. Help je ons mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? De volledige opbrengst gaat naar onderzoek naar kinderkanker, zodat zieke kindjes sneller beter kunnen worden!

Ga snel naar het bestelformulier op onze website om de lekkerste koekjes en cakejes te bestellen ===>>> https://vrolijkesnoetjes.nl/bakkenvoorkika.html

Uiteraard zijn alle donaties welkom! ❤️ Wil je graag doneren zonder iets te bestellen? Ga dan naar onze actiepagina ===>>> https://www.actievoorkika.nl/kinderopvang-Vrolijke-Snoetjes-bakt-voor-Kika

DELEN?? JA GRAAG!!

Alvast bedankt namens alle kinderen ❤️💙💛

Ps. Volg je ons al op Facebook? https://www.facebook.com/vrolijkesnoetjes

Bijbaan nodig? Kom dan bijles geven bij StudieHooft!

StudieHooft verzorgt studiebegeleiding op Hockey Club Alphen en is op zoek naar enthousiaste studenten die bijles willen geven. Wekelijks helpen we leerlingen die we ondersteunen bij het leerproces. Uitleggen, onderzoeken wat de knelpunten zijn en nieuwe leerstrategieën uitproberen zijn hierbij de belangrijkste taken.

Ben je minstens één middag per week beschikbaar, heb je het NG/NT profiel afgerond, ben je sociaal vaardig en leergierig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij StudieHooft vinden we de band tussen leerling en begeleider belangrijk. Trots zijn we als we een berichtje krijgen met: ik heb een 8,4 voor natuurkunde gehaald!!!

Als jij hier ook blij van zou worden, reageer dan snel! Dit kan via https://www.studiehooft.nl/index/werken-bij

Te huur

Te huur,
Per april 2020
Nette 4 kamer appartement
(Maisonnette)
Aan de dammekant
Tussen Zwammerdam en bodegraven
Voor inlichtingen : 0648256565

UDI grenzeloos en vrij 16 feb

Heeft iemand nog 1 kaartje over voor de dansshow van udi? tijd maakt niets uit! ik hoor het graag 🙂

Ilona van den Hoek