Pilates lessen

’s Morgens een beetje stijf ?

Niet meer zo snel op gang komen ?

Schiet het steeds vaker in je rug ?

Gaat het allemaal niet meer zo soepeltjes als je zou willen ?

ZOMAAR WAT REDENEN OM PILATES TE KOMEN DOEN !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds september 2015 geef ik – Annemieke Captein – Pilates-lessen in de “Zwanenburcht”.
Op de maandagochtend om 8.45 uur en op woensdagavond 19.00 uur

 

 

 

Wat houdt Pilates in, wat doet en het voor wie is het ?

 

 Pilates is een gebalanceerd oefensysteem gebaseerd op de leerstof en theorie van Joseph Pilates. Een serie oefeningen om vanuit je core (buikspier gebied) kracht en flexibiliteit te ontwikkelen, een balans om te werken aan een verbeterde houding en coördinatie.

Pilates geeft het lichaam kracht, flexibiliteit en ontspanning. Het beoefenen van Pilates heeft gunstige  effecten bij rugklachten, je  lichaamshouding , ademhaling, balans, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie.

In de les wordt het gemiddelde niveau van de groep aangehouden, maar aanpassingen op oefeningen worden op ieders niveau gemaakt. Door het werken in kleine groepen (maximaal 12) is er veel ruimte voor vragen en extra uitleg zodat iedereen de oefeningen begrijpt en op de juiste manier uitvoert.

Vrijwel iedereen, ongeacht leeftijd en conditie, kan Pilates beoefenen. Pilates is goed voor de gezondheid, het werkt als blessure preventie, het helpt drukte en stress te verminderen en geeft energie en je kunt er ook nog vaak bij(om) lachen!

 

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 215
  • 2.290.389
  • 369.304